Zorg App : eenvoudige tijdregistratie voor thuiszorg organisaties, tijd besteden aan zorg en besparen op uw administratie!

Referenties

Bel mij voor informatie
Vul uw naam en nummer in en we bellen u binnen één werkdag!
Versturen
Logo software ontwikkeling
Stichting Zoë

Op dit moment is Blueprint Software bezig met de implementatie van de Zorg App bij de stichting Zoë in Amsterdam. Stichting Zoë is een zorginstelling met 25 tot 30 medewerkers. De Zorg App is een applicatie die de tijd- en zorgregistratie binnen de zorg vergemakkelijkt en de medewerkers de administratie hiervan uit handen neemt.

Iedere medewerker krijgt hiervoor een mobiele telefoon waarmee zij snel en eenvoudig tijd en zorg kunnen registreren. Alle informatie die wordt ingegeven wordt direct via een beveiligde verbinding naar het management informatie gedeelte van de Zorg App gestuurd. Op deze manier kan men binnen stichting Zoë de actuele stand van zaken inzien; bijvoorbeeld waar een medewerker zich bevindt of welke zorg er bij welke cliënt is gegeven. Binnen stichting Zoë gebeurt dit door het gebruik van cliënt en medewerker nummers.

Voor stichting Zoë is de privacy van medewerkers en cliënten van groot belang. Daarom heeft stichting Zoë gekozen voor een systeem waarbij cliënten en medewerkers met nummers worden aangegeven. Door het gebruik van enkel nummers, zijn er geen privacy overeenkomsten nodig omdat er geen privacy gevoelig materiaal wordt gebruikt. Cliënten blijven te allen tijde anoniem in het systeem. De gegevens worden aan de hand van een sticker nummer opgeslagen. Pas bij terugkoppeling worden de gegevens intern verwerkt en aan de juiste cliënt en medewerker toegewezen.

Stichting Zoë heeft er bewust voor gekozen geen privé gegevens mee te sturen. De Zorg App is hier wel geschikt voor. De applicatie is uiterst veilig opgebouwd en alle gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.